Let`s do it, Romania

Facem cunoscut cetăţenilor municipiului Vulcan că în data de 21 SEPTEMBRIE 2019 este Ziua de Curățenie Naţională cunoscută sub numele „Let's Do lt, Remania", obiectivele acestui proiect constând în educaţie ecologică dar şi în ceea ce priveşte mobilizarea la acţiune, pentru a contribui la un comportament responsabil faţă de mediu. La această acţiune de igienizare sunt invitaţi să participe toţi cei care se oferă voluntari, autorităţile locale, operatorii de salubritate.

Citeste tot articolul »

Informare despre datoriile primariei - CEH

Ca urmare a gravei dezinformări făcută în spațiul public, pe contul de Facebook care aparține lui Dan Constantin Marinescu, dezinformare menită să inducă în opinia publică din Vulcan o imagine total eronată despre felul în care Primăria își achită datoriile, punctual în cazul datoriilor față de CEH, facem următoarele precizări:

Citeste tot articolul »

Comunicat de presa

Ca urmare a suspiciunii de potentiala boala infectioasa aparuta la animale porcine din zona Colonia-de-Jos, a fost convocata ~Unitatea Locala de sprijin pentru combaterea bolilor transmisibile la animale si a zoonozelor in municipiul Vulcan~, unitate care s-a deplasat la fata locului. Au fost luate primele masuri prin izolarea zonei gospodariilor cu potential de focar de infectie si prin procedurile standard de dezinfectie la intrarea si iesirea din zona Colonia-de-Jos, mai precis la bariera peste calea ferata.

Citeste tot articolul »

Anunt concurs

Primăria municipiului Vulcan, cu sediul în Vulcan, Bld. Mihai Viteazu, nr. 31, anunţă organizarea în perioada 31.07–02.08.2019 a concursului pentru ocuparea următoarelor posturi de natură contractuală vacante din cadrul aparatului de specialitate al Primarului municipiului Vulcan:

  • 1 post de inspector de specialitate, grad II  – Compartiment Administrare Fond Locativ;
  • 1 post de şef formaţie muncitori  – Compartiment de Întreţinere Domeniu Public şi Privat;
  • 1 post de şef formaţie muncitori – Compartiment Salubrizare;

Citeste tot articolul »

Anunt concurs

Primăria municipiului Vulcan, cu sediul în Vulcan, Bld. Mihai Viteazu, nr. 31, anunţă organizarea în perioada 01–05.08.2019a concursului pentru ocuparea următoarelor posturi de natură contractuală vacante din cadrul aparatului de specialitate al Primarului municipiului Vulcan:

  • 3 posturi de muncitor necalificat  – Compartiment Salubrizare;
  • 2 posturi de muncitor necalificat  – Compartiment de Întreţinere Domeniu Public şi Privat;
  • 1 post de îngrijitor spaţii verzi – Compartiment de Întreţinere Domeniu Public şi Privat;

Citeste tot articolul »