administrator

Ca urmare a măsurilor pe care Primăria le-a aplicat de la instaurarea stării de urgență corespunzător Ordonanțelor Militare, vă informăm că în conformitate cu cerințele impuse de acestea și în virtutea înțelegerii nevoii de a fi cât mai prezenți în comunitate, alături de acțiunile periodice de dezinfectare a spațiilor publice și de susținere a persoanelor aflate în izolare, am intervenit pentru sporirea gradului de protejare a sănătății colective și individuale, prin montarea în casa scărilor blocurilor, a dozatoarelor cu dezinfectant.

Pentru derularea acestei acțiuni, au fost achiziționate 600 de dozatoare, din care până la această oră au fost montate 555 în toate zonele municipiului.

Din păcate dintre acestea o parte au fost fie distruse, fie sustrase de la locul unde au fost montate.
Deși responsabilitatea pentru păstrarea și utilizarea dozatoarelor este colectivă, considerăm că nu putem afecta majoritatea locatarilor de pe o scară a unui bloc, pentru acțiunea iresponsabilă a unei singure persoane. Din acest considerent, în limita stocului existent, vom înlocui dozatoarele lipsă.
De asemenea, atât în această perioadă cât și după ce se va trece la o stare de relaxare graduală, vom continua să asigurăm re-umplerea dozatoarelor cu dezinfectant. Facem aceasta pentru a spori gradul de securitate personală și colectivă, în condițiile gestionării comunitare a pandemiei.

PRIMARUL MUNICIPIULUI VULCAN
Ing. Gheorghe ILE

VICEPRIMARUL MUNICIPIULUI VULCAN
Ing. Pompiliu Barbu

Close Search Window