administrator

Primarul municipiului Vulcan - Gheorghe Ile- a participat astazi la invitatia Presedintelui Consiliului Judetean Hunedoara, la intalnirea tuturor primarilor din Valea Jiului cu reprezentantii companiei contractata de Comisia Europeana pentru implementarea proiectului de dezvoltare a regiunilor miniere in tranzitie.

Intalnirea reprezinta o etapa de pregatire a proiectului, care se bazeaza in mod fundamental pe relatia administratiilor publice locale cu toti reprezentantii locali care doresc sa se implice in tot ceea ce va insemna punerea in opera a acestui proiect, pluri-dimensional.

Pe lista partenerilor locali pe care administratia publica locala ii cheama sa se implice in derularea proiectului se numara: ONG-urile, asociatiile oamenilor de afaceri, antreprenorii, sindicatele, reprezentantii CEH si ai minelor, reprezentantii cultelor.

Agenda activitatilor proiectului este complexa si insumeaza mai multe etape obligatorii pe care administratia publica locala a Vulcanului ( precum si celelalte 5 din VJ) le va parcurge in conformitate cu programul de prioritati aprobat de Comisia Europeana.

Primarul municipiului Vulcan a fost insotit la intalnirea de astazi de Directorul Tehnic al Primariei - ing. Cosmin Capris si Sefa Biroului de Proiecte - ec. Monica Munteanu.

Close Search Window