administrator

Constituirea unui Consiliu Consultativ al Tinerilor în municipiul Vulcan, care să lucreze după modelul Consiliului Local, este la un pas de a putea fi implementată.
Viziunea șefului executivului - primarul Gheorghe Ile, de a aduce tinerii aproape de reprezentanții administrației publice locale, cuprinde și această latură, pusă în practică în mai multe localități din țară. Acest mod de interacțiune dintre tineri și comunitate, le permite acestora să învețe mecanismele de bază ale funcționării administrației publice locale și să-și dezvolte abilități de comunicare și de implicare în proiecte și activități dedicate tinerilor și comunității în ansamblul acesteia.

Înainte de votul pe care consilierii locali îl vor da pentru adoptarea acestui proiect, a fost necesară derularea dezbaterii publice, la care inițiatorul proiectului - consilierul Florin Govor - a invitat tinerii interesați de această oportunitate.
La dezbatere au participat o parte dintre cei ce și-au exprimat interesul pentru a face parte din acest proiect, care poate fi materializat de la începutul lui 2020.

Close Search Window