administrator

Momârlanii din Paroșeni, locuitorii din Sohodol dar și toți cei iubesc nedeile pe care le organizăm în fiecare an în comunitățile noastre tradiționale, s-au întâlnit astăzi cu oaspeți de seamă.

Primarul municipiului Vulcan, Gheorghe ILE, consemna cu acest prilej:

Popasul făcut în Valea Jiului de doamna premier Viorica Dăncilă însoțită de ministrul finanțelor Eugen Teodorovici, doamna Intotero Natalia Elena, de alți demnitari din Guvernul României și reprezentanți ai administrației publice județene, a fost unul pe care sunt sigur că toți cei ce s-au aflat astăzi la biserica cu Hramul Sf. Toma și la sărbătoarea anuală din Duminica Tomii, nu-l vor uita curând.

Întâmpinată cu Hristos a Înviat! ouă roșii și cozonaci făcuți de momârlancele din Paroșeni, doamna premier a transmis un mesaj pozitiv celor prezenți în număr mare.

Pentru mine ca primar al municipiului Vulcan, această vizită este o confirmare a faptului că între comunitatea pe care o conduc și reprezentanții Guvernului României, există o relație bună, care stă la baza tuturor realizărilor din ultimii ani, dar și a celor ce vor fi concretizate în perioada următoare.
Mulțumesc doamnei premier Dăncilă pentru că ne-a trecut pragul și de această dată.
Mulțumesc momârlanilor din Paroșeni care în mod sigur au cu ce se făli multă vreme, după această întâlnire.
Mulțumesc tuturor celor ce s-au implicat pentru buna organizare și desfășurare a acestei acțiuni înscrisă în programul evenimentelor anuale ale Consiliului Local și Primăriei.
Mulțumesc autorităților locale care au asigurat ordinea și liniștea publică: Poliția locală, Poliția municipală, Jandarmeria.

Close Search Window