administrator

Totul a ieșit așa cum și-au dorit organizatorii și artiștii invitați: adică foarte bine.
Mesajul transmis de fiul satului - profesorul Ioan Hațegan - tuturor celor prezenți, dar mai ales momârlanilor, de a menține și susține această frumoasă tradiție locală, întărește interesul administrației publice locale de a se implica în organizarea acestei sărbători din a treia duminică după Paște, în Vatra satului din Dealu Babii.
Revenirea pe scena Nedeii a altui fiu al satului - Petre Ciurea și formația sa - a fost o apariție agreată de toți cei prezenți.
La fel cum participarea de excepție a ansamblului Rapsozii Vulcanului - coordonat de Nela Mihalache, a încântat spectatorii de la nedeie.
Monica, Larisa, Răzvan, Diana, Ancuța, sunt tinerii solișți care au adus pe scena Nedeii cântecul în varianta sa folclorică sau modernă, deopotrivă apreciate de cei veniți la nedeie.

Din colaborarea foarte bună a administrației publice locale cu membrii Asociației Eu și Tu pentru Vulcan, locul tradițional de derulare a nedeii - Căminul Cultural - și-a schimbat foarte mult înfățișarea de anul trecut până acum.
Modernizarea acestuia continuă și în etapa următoare, permițând organizarea și a altor activități culturale, artistice, educaționale, de tradiții și obiceiuri.

Close Search Window