administrator

Cursul derulat în cadrul proiectului Management Performant în Administrația Publică Locală, s-a încheiat astăzi cu succes, oferind grupului de cursanți un pachet foarte consistent de informații despre Planificarea Bugetară.
Trainer-ul cursului - conf.univ.dr. ec. Gabriela Slusariuc, a reușit ca pe parcursul unei săptămâni de interacțiune bine coordonată, să îmbogățească cunoașterea cursanților în elemente care - deși au avut în centru aspecte legate de planificarea bugetară a administrației publice locale - pot contribui la o mult mai bună administrare și a bugetului personal, familial.
La finalul cursului participanții au declarat că cele învățate pe parcursul acestuia vor schimba mult în bine modul lor de a înțelege, de a comunica și de a integra personal și instituțional, ceea ce reprezintă construcția unui buget. 
Și că dezbaterea publică a bugetului local pe 2020, le va permite să aibă o abordare mult mai bună în discuțiile ocazionate de acest exercițiu anual, premergător adoptării bugetului local.

Close Search Window